Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е    З А    Р О Д И Т Е Љ Е

 

Молимо родитеље да шаљу децу у вртић

само ако им је ЗАИСТА НЕОПХОДНО!

Како због породичне безбедности,

тако и због безбедности запослених у П. У. “Радост".

 Обавештење за родитеље                                                                          

 

Поштовани родитељи од сада ваша предшколска установа "Радост" Врњачка Бања има услугу  електронског уписа деце у вртић "еВртић" којој можете приступити на порталу еУправа  https://euprava.gov.rs/usluge/5671 или директним кликом на линк који се налази на нашем сајту у падајућем менију "Е-упис"

У колико имате проблема са попуњавањем обрасца или проблем око Пријаве на  Портал еУправе помоћ потражите на форуму Портала еУправа  https://euprava.gov.rs/kontakt

Оригинални образац на српском језику можете преузети на линку

https://euprava.gov.rs/media/Zahtev%20za%20upis%20dece%20u%20predskolsku%20ustanovu.pdf

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

 

Поштовани родитељи,

од понедељка телефонско саветовалиште за родитеље (путем вибера)

у циљу обављања саветодавних разговора са стручном службом.

То се првенствено односи на родитеље деце са потешкоћама у

развоју, проблемима у понашању као и учењу (децу коју сте редовно

доводили у стручну службу). По потреби могу се обратити и остали родитељи.

 

Наши бројеви телефона за родитеље:

 

065/600-365 - логопед

064/3434-549 - педагог

ЕЛЕКТРОНСКИ УПИС ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ

 

Предшколска установа „Радост“ ће у периоду од 04.маја до 29. маја 2020.године вршити упис деце која треба да похађају вртић и припремни предшколски програм.

Уместо одласка на шалтере и у вртиће, пријаву деце можете извршити из свог дома, попуњавањем електронског обрасца на порталу еУправа.

Прилагање извода из матичне књиге рођених, уверења о пребивалишту и уверења о запослењу није потребно јер се овим подацима приступа аутоматски.

Потврда коју детету издаје изабрани педијатар, достављаће се уз документа са сајта еУправе на e-mail адресу ПУ "Радост": decjivrticradost@mts.rs

Неколико дана пре почетка уписа, родитељи и старатељи деце која крећу у вртић и будућих предшколаца, имаће доступан линк за упис предшколске установе „Радост“ на сајту еУправа.

Ова услуга је бесплатна и спроводиће се кроз само једну пријаву.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ
 
Вучић: Школе и вртићи се затварају до краја године
 
“Сутра нема вртића, нема школа, нема тренинга, ни теретана. Теретане су и најгоре место за могуће заразе. Локалне самоуправе ће ограничити рад кафана, ресторана. Затвара се живот да бисмо сачували живот наших родитеља.
 
Школски програм је спреман, ићи ће преко РТС 3 и РТС Планете, биће изузетан програм, један од најбољих у Европи осмишљен на тај начин. Школе нећемо отварати до краја године.” – изјавио је Вучић у вечерашњем обраћању јавности.
 
 
Вучић је замолио да децу не водимо код родитеља и рекао да, што се снабдевања тиче, ми имамо за 100% увећану потрошњу. Додао је да нема потребе за оваквом помамо, те да немамо проблема ни са једним од виталних производа. Продавнице ће бити отворене, а 38.000 маски ћемо за логистичке центре обезбеђивати на дневном нивоу. Логистика ће бити највећи проблем.

Fields marked with * are required.
Flag Counter